Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

Access Bars tretman

Access Bars®je jednostavan, dinamični proces energetskog polaganja ruku na 32 točke na glavi, tzv. «Bars» pri čemu se moždani valovi usporavaju i na taj način otpuštaju se stari obrasci  ponašanja

 i blokirana energija u tijelu, pohranjeni u mozgu još od djetinjstva. Tretman Barsa je jednostavna, ali moćna i učinkovita tehnika za poboljšanje energetskog protoka u vašem tijelu, za čišćenje različitih životnih područja i otvaranje većim mogućnostima u vašem životu.

Access Barsje alat koji olakšava funkcioniranje na jedan drugačiji način. Svi smo mi naučili funkcionirati iz gustoće naših misli, osjećaja i emocija. To je ono s čime se ljudi identificiraju i što je za njih vrijedno, značajno i smisleno. No, aktiviranjem vaših Barsa, počinjete uviđati koliko nastojanja je potrebno da funkcionirate iz misli, osjećaja i emocija. Počinjete uviđati mogućnost funkcioniranja iz opažanja, spoznaje, bivanja i primanja. Za mnoge ljude, tretman barsa je prvi puta kada si mogu dopustiti da prime, bez ikakve obveze. Postajete prisutniji u svojem životu, a vaša prošlost se više ne projicira na vašu budućnost. 

Kada funkcioniramo iz misli, osjećaja i emocija, mi nismo u bivanju. Nasuprot tome, mi utvrđujemo, odlučujemo, prosuđujemo i zaključujemo što i kako ćemo primiti. Na taj način stvaramo dualnost i polarizaciju koja nas odvaja od naše sposobnosti da primamo. Primanje je jedna od naših najvećih sposobnosti i osnovni ključ da stvorimo ono što želimo u životu.

Access Bars®je oblik energetskog rada kojeg je prije 25 godina otkrio Gary Douglas, osnivač Access Consciuosnessa. Svi mi imamo 32 točke na glavi koje se u Access Consciousnessu nazivaju «Bars».

Svaka točka odnosi se na neko životno područje: tijelo, seksualnost, kreativnost, moć, kontrola, novac, iscjeljivanje, tuga, radost, starenje, mir, dobrota, komunikacija, nade i snovi itd.

Prilikom tretmana, praktičar Barsa lagano aktivira te točke u kojima su pohranjene informacije.

Sve naše misli, osjećaji i emocije imaju električni naboj i kada mi smatramo da je nešto za nas važno i da se toga moramo držati, mi to pohranjujemo u mozgu – kao u velikom računalu koje je pohranilo informacije iz cijeloga života. Osude, stavovi, odluke, ograničavajuća i negativna uvjerenja koje nosimo u sebi ograničavaju našu sposobnost da stvorimo nove ideje s lakoćom i radošću. Aktiviranjem Barsa, otpušta se taj elektromagnetski naboj u mozgu i tijelu, te se rastvaraju nakupljene blokade, stavovi i ograničavajuća uvjerenja. Proces aktiviranja vaših Barsa je kao brisanje starih dokumenata s vašeg računala.

 

Rezultati koji se obično vide ili osjete nakon tretmana BARSA uključuju:

Otpuštanje blokada uzrokovanih potisnutim emocijama i uvjerenjima

  • Otpuštanje iscrpljenosti i energiziranje tijela
  • Veći i lakši protok energije u tijelu
  • Otpuštanje napetosti, tjeskobe i stresa u umu i tijelu
  • Umirivanje uma
  • Poboljšana percepcija i intuicija
  • Trajni osjećaj mira i dobrobiti
  • Veći osjećaj radosti i sreće
  • Veća osjetljivost prema svijetu oko vas
  • Svijest da se vaš život poboljšava te da «problematična» područja u vašem životu postaju lakša i konačno prestaju biti problem
  • Negativni problemi s vremenom se rastvaraju

 

Tretman Barsa može se raditi općenito za sva životna područja ili može biti usredotočen na neko životno područje na kojem želite osobito poraditi.

Tretmane Barsa mogu pohađati svi (odrasli i djeca), a tretman se može kombinirati s bilo kojom drugom tehnikom ili modalitetom iscjeljivanja ili rada na sebi.

Trajanje tretmana: 60 min.

* indicates required

Newsletter Transformativa

Prijavite se za besplatni Newsletter Transformativa  i dobit ćete besplatni Transformativa Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

16.04. i 30.04. - Kako ostvariti svoj puni potencijal - trosatna radionica, u 18:30 h, Centar Sretan Dan, Zvonimirova 20

 

21.04 - Bachova cvjetna terapija, predavanje u 18:30 h, Centar Agila, Brozova 12

 

28.04. - Drugo lice debljine - predavanje u 18:30 h, Centar Agila, Brozova 12

 

14.05. - Kako potaknuti kreativnost - predavanje u 18:30 h, Centar Sretan Dan, Zvonimirova 20

 

28. 05. - Mašta radi svašta - kreativna vizualizacija za ostvarivanje ciljeva - trosatna radionica u 18:30 h, Centar Sretan Dan, Zvonimirova 20

 

 

 

 

Vi imate pitanja, mi imamo odgovor

 

 

 

 
 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.